SeriousRiding.com täyttää tänään 3 vuotta

SeriousRiding.com nettisivuilla on uutisoitu kelkkailun uutisia joka päivä kolmen vuoden aikana. Syntymäpäivän kunniaksi arvomme lippupaketteja Jyväskylän snowcrossin MM-kisoihin.

SeriousRiding.com sivut avattiin ensimmäisen kerran 4.1.2013. Sivut perustettiin tuomaan moottorikelkkailulle lisää näkyvyyttä ja parantamaan tiedonkulkua kelkkailijoille. Sivuille on päivitetty uutisia kolmen vuoden aikana jokaisena päivänä ja jokaiselle päivälle on löytynyt jostain päin maailmaa uutisoitavaa.

SeriousRiding.com sivut ovat kokeneet kolme eri uudistuskertaa, joista viimeisin tehtiin tänä syksynä. Sivuille on lisätty erilaisia toimintoja, joilla on pyritty lisäämään lukijoiden mielenkiintoa sivuille sekä palvelemaan lukijoita paremmin. Nyt sivuilla voi kommentoida uutisia ja Instagram osiooon tulee näkyviin kaikki  #Seriouriding linkitetyt kuvat. Myös Kelkkatohtori vastaa lukijoita mietityttäviin kysymyksiin ja ”osta ja myy” osio on lisätty sivuille.

”Olemme vakiinnuttaneet paikkamme moottorikelkkailun ja ATV motocrossin virallisena ja nopeana mediana. Olemme kiitollisia kaikille lukijoillemme ja mainostajillemme. Jotta sivuja voidaan ylläpitää tarvitsemme aktiivisia sivuilla kävijöitä ja ennen kaikkea mainostajia. On kaikkien kelkka-alalla toimijoiden etu, että meillä on käytössämme virallinen ja ajankohtainen sekä nopea tapa tiedottaa asioista ja tuoda omaa lajiamme näkyville aktiivisille kelkkailijoille, uusille harrastajille sekä lajia sivusta seuraaville. Kolme vuotta on mennyt vauhdilla ja työtä on riittänyt, mutta on ollut erityisen hienoa toimia rakastamansa lajin parissa ja saada vakiintunut lukijakunta sivuillemme. Tiimimme on uudistunut viime vuoden aikana ja luvassa on vielä paljon hienoja asioita”, kiteyttää sivujen perustaja Kati Muotka tunnelmia kolmen vuoden työstä.

Syntymäpäivän kunniaksi arvomme kaikkien tätä uutista sivuillamme ja facebook -sivuillamme kommentoineiden kesken kolme lippupakettia Jyväskylän MM -snowcrossiin. Lippupaketti sisältää kahdelle henkilölle sisäänpääsyn tapahtumaan sekä 60 euron/hlö arvoisen ruokapaketin tapahtumaan. Jyväskylän MM-snowcross ajetaan Jyväskylän Paviljongilla 11-12.3.2016.

3v

Jätä kommentti

4 kommenttia artikkeliin "SeriousRiding.com täyttää tänään 3 vuotta"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
psi
Guest

Onnittelut, olette te vaan jaksaneet vääntää jo aikasta kauan…

VEpolle550
Guest

Ja minunkin puolestani onnittelut, vaikka päivän verran myöhässä tulevatkin…ansaitut silti, kyllä näillä sivuilla on mukava aina pyörähtää ja ”kelkkafiilinkiä nostattaa”.

Montzerratoi
Guest

Onnittelut!

wpDiscuz