Veera Virtanen Loukko Motorsille kaudelle 2019

Tänä talvena ensimmäiset snowcross-kilpailunsa ajanut Veera Virtanen, lähtee ensi talveen tuliterällä LYNX RAVE RE 600R E-ETEC -moottorikelkalla. Nainen on solminut sopimuksen Loukko Motorsin kanssa kaudesta 2019.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset

Vesijettien SM-sarja käynnistyy lauantaina Eurassa

Vesijettien SM-sarjan kauden 2018 avauskilpailu järjestetään lauantaina 12.5. Sieravuorella Eurassa.

Lue lisää

0 | Uutiset, Vesijetti

Snowcrossin maailmanmestaruus Ruotsiin – Aki Pihlajalle uran kolmas MM-hopea

Snowcrossin hallitseva maailmanmestari Adam Renheim tyylitteli kolmanteen perättäiseen mestaruuteensa Levin MM-kilpailussa tänään lauantaina.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset

Adam Renheim nopein MM-kisojen aika-ajossa, Pihlaja oman ryhmänsä toiseksi nopein

Hallitseva snowcrossin maailmanmestari Ruotsin Adam Renheim tykitti tänään Levillä ajetuissa MM-kilpailun aika-ajoissa parhaimman ajan. Viime vuoden MM-hopeamitalisti Aki Pihlaja oli neljänneksi nopeimmalla ajalla paras suomalainen.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset

Pro Liten tuoretta Suomen Mestaria Aki Pietilää vie eteenpäin vahva voitontahto

Aki Pietilä säväytti tämän vuoden snowcrossin SM-sarjassa huikeilla suorituksillaan Pro lite -luokassa. Pietilän säälimättömään ajotyyliin ja voittotuuletuksiin on selkeästi vaikuttanut mestarin henkilökohtainen idoli, Kody Kamm. 

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset | Tagit:

Suomi isännöi snowcrossin MM ja EM -kilpailuja Levillä ensi viikolla

Maailman parhaat snowcross-kilpailijat kohtaavat ensi viikolla Suomessa, kun Levi isännöi snowcrossin MM- ja EM- sekä naisten World Cup -kilpailuja 4.-5.5.2018.

Perjantaina Levin Eturinteillä ajetaan kaikkien luokkien vapaat harjoitukset sekä aika-ajot. Snowcrossin Maailman ja Euroopan mestarit kruunataan lauantaina. Kilpailuihin ottaa osaa lajin kärki Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä.

Miesten MM-luokkaan on ilmoittautunut yhteensä 25 kilpailijaa, joista 11 on suomalaisia. Naisten luokassa osallistujia on 11, joiden joukossa on neljä suomalaista.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset

Sami Huttusella haastava kausi snowcrossin SM-sarjan Pro -luokassa

Sami Huttunen ei päässyt kauden tavoitteisiinsa, kun Tornion osakilpailussa tekniikkaongelmat jättivät pisteittä ja kauden päätöksessä Himoksella pistesaldo ei karttunut odotetulla tavalla.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset | Tagit:

Stenberg löi Suomen kärkikuljettajat ja nappasi mestaruuden

Snowcrossin SM-sarjan kausi paketoitiin lauantaina Jämsässä, kun kauden viimeinen kilpailu ajettiin Himoksen upeilla rinteillä.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset

Viikonlopun tärpit katsojille: Pihlaja haastaa Pohjoismaiden kärjen, Näkkäläjärvi palaa kilparadalle

Snowcrossin SM-sarjan kausi 2018 päättyy tänä viikonloppuna Jämsän Himoksella, kun kauden neljäs ja viimeinen osakilpailu ajetaan. Lähes kaikissa luokissa riittää vielä jännitettävää mestaruustaistojen suhteen ja lisäksi osakilpailuun saapuvat paluumuuttajat ovat äärimmäisen mielenkiintoisia nimiä.

Pro-luokan tärpit

Kovinta taistoa mestaruustaiston kannalta käyvät Ruotsin John Stenberg ja Emil Sundvisson sekä Suomen Mikko Osmo ja Jere Tynkkynen. Nelikko on 21 pisteen sisällä toisistaan järjestyksessä Stenberg-Sundvisson-Osmo-Tynkkynen.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset

Ruotsin kuljettajat selvillä snowcrossin MM-kisoihin

Ruotsi on paljastanut kuljettajansa keväällä pidettäviin MM-kisoihin. Kansainväliset huippukisat järjestetään Suomen Moottoriliiton toimesta 5. toukokuuta Levillä.

Ruotsi saa kisoihin todelliset huippunimet. Kuljettajakattauksen kärkinimenä on Yhdysvaltojen ISOC-sarjassa tälläkin kaudella kilpaillut Adam Renheim. Ruotsalaiskuljettaja sijoittui kuudenneksi juuri päättyneellä kaudella ISOC:n pro-luokassa ja hän on myös snowcrossin hallitseva maailmanmestari.

Suomalaisille tutumpia nimiä ovat SM-sarjassa kuluvalla kaudella edukseen esiintyneet John StenbergEmil Hansson ja Emil Harr.

Lue lisää

0 | Snowcross, Uutiset