Mobius X8 polvituet kestotestissä

Mobius toi markkinoille uudenlaisen polvituen, jonka kehitystyössä on ollut mukana motocross suuruus Ryan Villopoto. Odotettu uutuus kantaa nimeä Mobius X8. Mobiuksen polvituessa heti alkuun huomiota herättää aiemmin totutusta poikkeava ulkokuori, sekä uusi ja innovatiivinen CCRS vaijerikiristys. Tuki saattaa ulkoisesti vaikuttaa kolkolta ja vähän rimpulalta, mutta heti ensisovittamalta huomaa, että näin ei ole. Tuen monipuolisten säätömahdollisuuksien avulla Mobiukset saa todella hienosti ja tukevasti istumaan jalkaan.

Lue lisää

0 |

Lynx Quantum takki ja housut

Lynx Quantum -ajopuku on kevyt ja sen kangas, vetoketjut ja saumat antavat laadukkaan kuvan puvusta.

Lue lisää

0 |

Rukka Primo GTX -ajoasu

Rukan Primo GTX -ajoasu on kaksiosainen Gore-Tex puku, joka vaikuttaa laadukkaalta heti alusta alkaen. Puku istuu testikuljettajan päälle mainiosti, vaikkakin takin vyötärö ja lumilukko voisi ainakin testikuljettajalle olla napakampi. Toisaalta näin takin alle mahtuu paksumpikin pusero.

Mikäli lumilukko ei ole käytössä, saa sen neppareilla takkiin kiinni. Puku tuntuu päällä kevyeltä eikä se rajoita liikkumista äärimmäisissäkään ajoasennoissa. Polvien etuosassa, sekä housun sisälahkeissa olevat cordura vahvikkeet vaikuttavat kestäviltä ja ovat juuri oikeissa paikoissa kulutuksen kannalta.

Lue lisää

0 |

Lynx Quantum kypärä

Lynx kypärän ulkonäkö on menevä ja se vaikuttaa kaikin puolin laadukkalle ja miellyttävälle kypärälle.

Lue lisää

0 |

TOBE Privus Haalari

”Testiryhmä suosittelee haalaria kaikille, jotka eivät halua tinkiä laadusta ja haluavat parasta itselleen! Ehdottomasti erinomainen valinta”.

SeriousRiding testasi pukua ja vakuuttui sen toimivuudesta.

Lue lisää

0 |

Speedset, kotimaiset liukukiskot

Speedset on kotimainen liukukiskovalmistaja. Speedsetin kiskot kestävät tavallista enemmän kuumuutta ja kulutusta.

Liukurunkoon asennettava kokonaan muovinen liukumuovi sulaa todella nopeasti ajettaessa jäällä tai kovalla lumella. Näissä olosuhteissa ei ole riittävästi lunta liukumuovin jäähdyttämiseen/voiteluun. Speedsetin puinen liukupala/ -kiskoidea on käyttöominaisuuksiltaan nykyistä liukumuovia parempi etenkin ajettaessa peilijäällä tai kovaksi pakkautuneella lumella. Liukupalan sulamattomuus on sen erityinen etu.

Speedsetin liukukiskokaan ei ole täysin kulumaton, mutta sen idea on mahdollistaa ajaminen jäällä, vähälumisilla polanteilla ja tienpohjilla.

Lue lisää

0 |

FXR Fresh puku

Materiaali : Durable polyester shell with Reissa® laminate
Vuori : Takki 200g vanu / (150g hihoissa)
Housut : 120g vanu

FXR Fresh takki ja housut ovat todella mukavan tuntuiset päällä. Ne ovat kevyet ja oikean muotoiset. Taskuja takissa on reilusti ja niiden koko on hyvä, jotta mukaan mahtuu kaikki tarvittava. Taskujen sisäpinta on miellyttävää materiaalia ja lämpöisessä taskussa on hyvä lämmitellä kylmiä käsiä.

Lue lisää

0 |

FXR X Cross kengät

FXR kengät vaikuttavat ennen jalkaan laittamista kevyille, mukavan paksuille ja lämpöisille. Jalka sujahtaa kenkään todella helposti, eikä jalkaa tarvitse millään lailla ahtaa kengän sisään. Kengän turkisvuori on miellyttävä ja lämmin.

Kengän nauhat ovat virkistävän pinkit ja ne pysyvät hyvin kiinni. Pieni miinus on kengännauhojen pituus. Nauhat riittävät juuri ja juuri kiinni. Jos kenkää pitää yhtään auki, loppuu nauhojen pituus.

Paksut pohjat takaavat lämpöiset varpaat myös kylmissä olosuhteissa ja pitkänkin ajan seisoskelussa pakkasessa.

Lue lisää

0 |

HMK Hustler2 takki ja Peak2 housut

HMK Hustler2 Takki

Materiaali

XR-Gold Weatherproof Technology, 400 Nylon Oxford

Kuoritakki, ei vanua

HMK kuoritakin väritys on onnistunut ja takkia voisi ulkonäön puolesta pitää vaikka vapaa-ajan takkina. Takissa ei ole erillistä vuorta ja se on kevyt kuoritakki. Takin mitoitus ei ainakaan pienessä koossa vastaa suomalaista mitoitusta, sillä takin koko XS vastaa normaalisti kokoa S-M.

Takki piti hyvin veden ja tuulen ulkopuolella ajon aikana ja se on sopivan ohut kovempivauhtiseen reittiajoon tai umpilumen kikkailuun.

Lue lisää

0 |