Snowcrossin Pro -luokan voittaja kuittaa 5000€ jokaisesta osakilpailusta

Snowcrossin uusi promoottori LiveSports Promotions Oy lataa pöytään todella kovat panokset ensi talven Snowcrossin SM-kisoihin. Pro -luokan 15 finalistia kuittaa rahapalkinnon ja Semi Pron kärkiviisikkokin saa rahaa palkinnoksi.

Jokaisessa Snowcrossin SM -osakilpailussa tullaan näkemään ennennäkemätöntä kamppailua sijoituksista, kun kuljettajat tavoittelevat huikeita rahapalkintoja. Rahapalkinnot tuovat mukanaan Snowcrossiin runsaasti lisämaustetta ja jännitettävää, sillä panokset kovenevat huomattavasti. Kuljettajilla on entistä enemmän syytä treenata ja hioa ajotaitojaan, sillä jokainen ohitettu kilpakumppani tietää selvästi parempaa taloudellista hyötyä kisaviikonlopusta. Palkintorahojen myötä myös yksityistallien mukaantulo Snowcrossiin on entistä todennäköisempää. Uransa jo lopettaneita entisiä huippukuljettajia Suomessa riittää ja heillä olisi todella paljon annettavaa tuleville mestareille. Olisi hienoa nähdä jo tulevana talvena Snowcrossissa palkkakuskeja, jotka ovat yksityistiimissä palkkalistoilla. Kuljettajalla voisi olla esimerkiksi kiinteä kuukausipalkka ja sopimus siitä, että palkintorahoista 50% ohjautuu tallille. Tällöin sekä kuljettajalla, että tiimipäälliköllä on helposti nähtävissä olevaa motivaation lähdettä kehittää toimintaa menestyksen kasvattamiseksi.

 

Kauden päätteeksi jaetaan vielä kovempi potti palkintorahaa, mutta tätä summaa LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen ei suostunut vielä paljastamaan. ”Jätetään vähän jännitettävää syksymmällekin. Kelekkamessuilla kannattaa tulla käymään meidän osastolla messuhalli ykkösessä. Lupaan että siellä on todella siistejä juttuja kerrottavana!”

Luvassa on kaikin tavoin ennennäkemätön kausi kelkkailussa.
Pro

Kuski 1           5 000 €
Kuski 2           3 000 €
Kuski 3           2 000 €
Kuski 4           1 300 €
Kuski 5           1 000 €
Kuski 6           900 €
Kuski 7           800 €
Kuski 8           700 €
Kuski 9           600 €
Kuski 10         500 €
Kuski 11         250 €
Kuski 12         200 €
Kuski 13         150 €
Kuski 14         100 €
Kuski 15         50 €

Pro Lite

Kuski 1           500 €
Kuski 2           400 €
Kuski 3           300 €
Kuski 4           200 €
Kuski 5           100 €

Palkintorahat ovat  verottajan tulkinnan mukaan lähtökohtaisesti henkilökohtaista tuloa. Rahat maksetaan kuljettajan tilille heti kisaviikonlopun jälkeen ja kuljettajat hoitavat itse verot palkinnoista. 

Jätä kommentti

Jätä ensimmäinen kommentti!

Notify of
avatar
wpDiscuz