Snowcross EM- sekä MM-kilpailujen järjestämisvastuu Suomen Moottoriliitolle

Suomen Moottoriliitto Ry ottaa vetovastuun Levin eturinteissä 4.-5.5.2018 järjestettävistä Snowcrossin Euroopan- ja Maailmanmestaruuskilpailuista.“Olemme tehneet talven aikana kovasti töitä Levin tapahtuman toteuttamiseksi. Valitettavasti emme ole onnistuneet hankkimaan riittävää määrää yhteistyökumppanuuksia, jonka vuoksi meillä ei ole taloudellisia edellytyksiä kilpailun järjestämiseksi.” kertoo LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppinen

Suomen Moottoriliitto Ry:n kanssa on käyty keskusteluja aiheen tiimoilta jo parin viikon ajan ja liiton hallitus teki päätöksen, että he ottavat vetovastuun kisojen järjestämiseksi. “Tämä on Snowcrossin kannalta aivan mahtava juttu, että kisat saadaan järjestymään. Olemme tarjonneet Suomen Moottoriliitolle kaiken tarvittavan avun kisojen toteuttamiseksi, sillä koemme tottakai vastuuta arvokisojen toteutumisen puolesta.” jatkaa Kauppinen.

Suuren suosion saavuttanut Snowcross SM -kausi 2018 on ollut erittäin onnistunut ja työtä vuodelle 2019 on jo tässä kohtaa aloitettu. Kausi on saanut todella hyvän vastaanoton niin yleisön kuin myös kilpailijoiden keskuudessa. LiveSportsin järjestämiin kilpailuihin on tänä talvena osallistunut jo 148 eri kuljettajaa, joka on 2010-luvun huippulukema harrastajien määrässä. Osallistujamääriin on odotettavissa entisestään kasvua, kun Himoksella ajetaan 13.-14.4. SM-kauden päättävä osakilpailu.

 

Jätä kommentti

3 kommenttia artikkeliin "Snowcross EM- sekä MM-kilpailujen järjestämisvastuu Suomen Moottoriliitolle"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Aapeli
Guest

Levillä vapulta suurin osa ravinteleista yms kiinni. Kaveri töisä yhessä ja kertoili ettei ainakhan kisajärjestäjät o ollu missään yhteyessä ravintolapalveluja tuottaviin tahoihin. Outoo hommaa jos aattelee että väkiä tulis paljon??
Onks nää ny EM,,,MM vai SM kapinat. Eikö Jämsä ollu viimmene SM kisa. Aatelin vaan ku tossa vieressä tulevissa tapahtumisa lukee SM. Eikä näistä kisoista kyllä liiaksi huuella, Ei mainontaa kai missään muualla kuin kelkkaväelle tarkoitetuilla saiteilla etc.

Keleettori
Guest

Paljonkohan ollut katsojia noissa sm karkeloissa?

Kuultua tietoa
Guest

Kahden tuhannen molemmin puolin ollut jokaisessa kisassa.

wpDiscuz