Sami Huttusella haastava kausi snowcrossin SM-sarjan Pro -luokassa

Sami Huttunen ei päässyt kauden tavoitteisiinsa, kun Tornion osakilpailussa tekniikkaongelmat jättivät pisteittä ja kauden päätöksessä Himoksella pistesaldo ei karttunut odotetulla tavalla.

Huttunen oli kauden Pro -luokan pisteissä 16 ja pohtii kulunutta kautta;

”SM -kisat nyt ohi. Vähän olen pettynyt kauteen. 6 erää, joista kolmesta sain vain tuloksen. Tekniikkaongelmat haittasi kyllä nyt kautta, mutta sehän kuuluu lajiin.”

Himoksella keli hemmotteli kuskeja, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta:” Kyllä Himos oli hyvä tapahtuma. Hieno rata hienossa paikassa eikä sää ollut myöskään huono. Aika-ajossa ei tullut hyvää aikaa, joten B-finaalista haettiin vauhtia finaaliin. Pidin b-finaalia varmana voittona ja keulilla olinkin siihen asti, että alustan osa hajosi, mutta pääsin onneksi toisena maaliin. Finaaleissa kyllä tuli sosetta tuubin täydeltä ja erät meni lasien pyyhkimisessä.” Huttunen kuittaa Himoksen viikonlopun.

Nyt SM-kausi on takana ja vielä on edessä MM ja EM -kisat Levillä; ”Seuraavaksi ajan joko EM tai MM -kisat ilman sen suurempia tavoitteita ja sitten alkaa kisat olemaan tältä kaudelta taputeltu. Erityiskiitos kaudesta huoltojoukoille, Ari Peterille ja Aki Pihlajalle!”

Sami Huttusen #827 menossa mukana;
Lehto Oy
Lapin laatukodit
Vesianttila
Arctic Light hotel
Seroiusriding.com
Mattoasennus Ojala
Kunnonpaikka
Lapin fysioterapia
Raffigraphix
Kuljetus Ylivirta
Käsivarren Kuljetus
K-supermarket Ounasvaara
Lapin Pultti
Eskelisen sorvaamo
Enonvene Oy
A.j.a.n kuljetus Oy
Asianajotoimisto Lukkarila
Mainosharila
Erikoistekniikka
Duell
Cityhotel
Scandinavian Beauty

Jätä kommentti

Jätä ensimmäinen kommentti!

Notify of
avatar
wpDiscuz