Sami Huttunen #827 valmiina snowcross kauteen

Pro snowcross -kuski Sami Huttunen treenaa uuden valmentajan kanssa ja ensi kaudelta odotetaan hyviä tuloksia.

Huttunen kertoo tunnelmistaan uuden valmentajan myötä; ”Keväästä asti on aloitettu tiukka treenaaminen tulevaa kautta varten. Kuukauden päivät treenasin omatoimisesti, jonka jälkeen kuntovalmentajan pestiin astui Jarmo Rautiainen. Treeneihin on tämän myötä tullut runsaasti lisää tehoa ja varmasti se tulee näkymään ensi talvena radalla.”

LiveSports tuo ensi kauden SM-kisoihin uutta menoa ja meininkiä. Myös Huttusen korviin uudistukset kuulostavat hyvälle; ”fiilikset ovat kyllä hyvät ja toiveikkaat uuden SM -kisasarjan järjestäjän myötä. Suuret rahapalkinnot tuovat oman mausteensa kisaamiseen ja epäilenpä, että kukaan ei ole palkintorahoja vastaan. Uudet tv -järjestelyt ovat myös positiivinen uudistus, koska se tuo kaikille lisää näkyvyyttä. Tapahtumat ovat varmasti paljon yleisöystävällisempiä ja mielenkiintoisempi seurattavia.”

Huttusen ensi kauden tulosveikkauksen kärjessä ovat Team Loukon kuskit sekä Jere Tynkkynen; ”Kolmen kärkeen veikkaan Loukko Teamin kuskeja, mutta myös Jere Tynkkynen pystyy varmasti haastamaan heitä. Omat tavoitteet on ensi kauteen tietenkin parantaa edellisestä kaudesta.”

Sami Huttusen menossa mukana;
Lehto Oy
Lapin laatukodit
Vesianttila
Arctic Light hotel
Seroiusriding.com
Mattoasennus Ojala
Kunnonpaikka
Lapin fysioterapia
Raffigraphix
Koneliike Korteniemi
Kuljetus Ylivirta
Käsivarren Kuljetus
K-supermarket Ounasvaara
Lapin Pultti
Eskelisen sorvaamo
Enonvene Oy
A.j.a.n kuljetus Oy
Asianajotoimisto Lukkarila
Mainosharila
Erikoistekniikka
Duell
Cityhotel
Scandinavian Beauty

Jätä kommentti

Jätä ensimmäinen kommentti!

Notify of
avatar
wpDiscuz