LiveSports Snowcross SM Series 2018

LiveSports Promotions Oy on Snowcrossin SM-sarjan uusi promoottori. Snowcrossin SM-sarja saa monien muiden uudistusten lisäksi myös uuden ilmeen ja nimen.

 

 

LIveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen kertoo snowcrossin SM-sarjan graafisesta ilmeestä: “Tuodessamme snowcrossia tunnetuksi suurelle yleisölle, täytyy pienimpiinkin yksityiskohtiin kiinnittää paljon huomiota. Logon muotokieli, typografia sekä sinisen ja vihreän sävyt ovat saaneet inspiraationsa kelkkailun hienoimmista puolista. Lumen ja jään sekä vauhdin ja adrenaliinin kiteyttää kuulas ilme, joka raikkaudestaan huolimatta on silkkaa extremeä.“

Yhtenäinen ilme viestii moottorikelkkailun olemassaolosta myös lajia aiemmin tuntemattomille. Entistä isompi yleisö voi tunnistaa snowcrossin kiinnostavana urheilulajina. “On ollut erittäin hienoa huomata, kuinka lajia täysin tuntemattomien ihmisten mielenkiinto on herännyt uuden visuaalisen ilmeen myötä. Tämä antaa todella paljon luottoa tulevien tapahtumien vetovoimaan, sillä olemme saaneet toistuvasti hyvää palautetta siitä, miten kiinnostavalta kelkkailu nyt näyttää.” kertoo Pauli Kauppinen ja jatkaa; ”Amerikassa puun kaatamisestakin on tehty kiinnostava urheilulaji. Kun snowcrossia tarpeeksi toistetaan ja sama graafinen ilme näkyy monista eri medioista, kiinnostus herää. Se  parhaimmillaan johtaa toistuvasti aiheen pariin palaamiseen.”

LiveSportsin tavoitteena on saada kelkkailulle paljon julkisuutta ja lajin pariin paljon uusia harrastajia. Tämä tietää hyvää kelkka-alan toimijoille, kun laji esitellään uudessa valossa.

 

 

Jätä kommentti

1 kommentti artikkeliin "LiveSports Snowcross SM Series 2018"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Torisevan Kalle
Guest

Työn Iloa! … ja Mahtavia Onnistumisia!

wpDiscuz