Kaikkien aikojen kelkkatalvi tulossa! LiveSports Snowcross SM Series 2018 kisakalenteri nyt valmis

 

Snowcrossin promoottori LiveSports Promotions Oy on julkaissut lopullisen kisakalenterin kaudelle 2018. Tulevalla kaudella ajetaan yhteensä viisi osakilpailua. Aiemmin syksyllä julkaistiin neljä osakilpailua ja kisakauden täydentää 16.-17.2.2018 ajettava kilpailu Tornion Toranda Worldissa.

Toranda Worldin yrittäjä Erkki Hanhirova on hyvin tyytyväinen sopimuksesta LiveSportsin kanssa. “Juuri tällaisia vetovoimaisia suurtapahtumia tarvitsemme Tornion ja Haaparannan alueelle. Olen iloinen sopimuksesta LiveSportsin kanssa ja uskon Extreme Winter Circuksen laittavan alueen yleisöennätykset uusiksi kiinnostavalla sisällöllään”.

Snowcrossin SM-sarja pääsee paraatipaikalle Extreme Winter Circus tapahtumakiertueen keskipisteeseen. Tapahtumissa on tarjolla Snowcrossin lisäksi huima määrä muutakin nähtävää ja varsinkin Tornioon odotetaan runsain mitoin katsojia niin Suomesta, Ruotsista kuin Norjastakin.

LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen on iloinen Tornio-Haaparannan tapahtuman varmistumisesta. “Extreme Winter Circuksen saapuminen Meri-Lapin ytimeen on huikean hieno asia. Erityisesti haluan kiittää Meri-Lapin Matkailu Oy:n myyntijohtaja Teija Mikkolaa, sillä hänen panoksensa asian edistämiseksi avasivat tien Toranda Worldin kanssa käytäviin neuvotteluihin. Asiat ovat edenneet todella sujuvasti, sillä kaikilla osapuolilla oli alusta asti yhteinen tahtotila; tuoda alueelle ennennäkemättömän hieno yleisötapahtuma vilkastamaan entisestään kasvavaa turismia alueella. Sijainti Ruotsin rajalla luo tähän ainutlaatuiset mahdollisuudet”.

“Toranda Worldiin saamme rakennettua ison ja näyttävän radan, joka on varmasti kuskien sekä katsojien mieleen. Livelähetyksen kannalta Tornion mukaan tulo oli todella ilahduttava uutinen, sillä sijainti rajan läheisyydessä tuo mukanaan paljon kansainvälisyyttä sekä tapahtumapaikalle että livelähetyksen ääreen”, kommentoi LiveSportsin TV-tuottaja Petteri Töyrylä.

Torandassa riittää tilaa rakentaa huikea ja näyttävä Snowcross-areena.

 

KISAKALENTERI KAUDELLA 2018:

Seinäjoki 19.-20. tammikuuta
Tornio 16.-17. helmikuuta
Tahko 9.-10. maaliskuuta
Himos 13.-14. huhtikuuta
Levi 3.-5. toukokuuta

www.snowcross.fi

Jätä kommentti

2 kommenttia artikkeliin "Kaikkien aikojen kelkkatalvi tulossa! LiveSports Snowcross SM Series 2018 kisakalenteri nyt valmis"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Kai Lehkonen
Guest

Nyt Tornion kisan jälkeen on aivan pakko kommentoida tätä ”katsomoa”. Näkyvyyttä oli noin 50m ja rata ennakkotiedon mukaan 450m , siis aika suuri osa radasta oli yleisöltä näkymättömissä. Olis edes joku lumivalli viitsitty tehdä josta olisi nähnyt hieman paremmin, jäi vähän sellainen fiilis että yleisöltä rahat pois vain. Ei tarvi ihmetellä jos toisen kerran Torniossa on kisat samassa paikassa, että missä yleisö. Itse jätän ainakin tulematta ja niin aikoi moni muukin tehdä, ei jatkoon😠

Sami Hyöty
Guest

yksi kohta oli mistä olis vähän nähnyt paremmin jos tamppari ei olisi ollut peittämässä näkyvyyttä siitäkin kohtaa 😀

wpDiscuz