Aki Pihlaja saapui Suomeen ja kotikaupunkiinsa Rovaniemelle

Pihlajaa oli vastassa äänekäs joukko, joka toivotti mestarin tervetulleeksi takaisin kotiin.

Aki Pihlaja ei ollut osannut odottaa kannustusjoukkoja saapuessaan, ja väsynyt matkaaja oli iloinen saamastaan huomiosta. Paikalla oli myös Lapin Moottorikelkkailijoiden edustaja muistamassa Akia hienosta saavutuksesta Pohjois-Amerikassa. Paikalle oli saapunut myös Akin Äiti ja avopuoliso sekä muita läheisiä.

”On se mukava tulla kotiin ja päästä nukkumaan omaan sänkyyn. Ja onhan se kiva päästä taas Lynxin sarviin”, mestari kuittaa. Pitkään Pihlaja ei ehdi huilata, sillä Falunissa kisataan jo perjantaina Clash of Nations kisassa, jonne Aki lähtee puolustamaan viime vuoden voittoaan. ”Olen nyt valvonut kolme yötä putkeen, niin kyllä tässä jo vähän väsyttää. Täytyy katsoa pääsisikö sitä jo huomenna kuitenkin vähän treenaamaan Lynxillä”, Aki tuumi.

Aki ehti saada kauden aikana jo omat fanijoukkonsa rapakon taaksekin; ”Yritin vähän kävellä väkijoukossa kisojen jälkeen, mutta kyllä siellä niin moni jo tunnistaa minut, että sain kokoajan jaella nimmareita ja olla kuvissa, olihan se jo ihan Amerikan meininkiä”, Aki kuittaa.

Pihlaja kertoi jatkavansa ensi kaudella mitä todennäköisimmin samassa tiimissä Pohjois-Amerikassa, mutta kilpailuluokka ei ollut vielä aivan varma. Pihlaja kuitenkin epäili, että tiimikaveri Adam Renheim tulee vaihtumaan ensi kaudelle.

Pihlaja nähdään seuraavaksi Suomessa kisaamassa snowcrossin SM-sarjan päätöskisassa Sodankylässä sunnuntaina 26.3.2017.

Jätä kommentti

1 kommentti artikkeliin "Aki Pihlaja saapui Suomeen ja kotikaupunkiinsa Rovaniemelle"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Sami Vuolab
Guest

Siellähän saatiin kunnon bileet pystyyn.

wpDiscuz