Adam Renheim ajoi Maailman Mestariksi

Pihlaja päivän finaalin neljäs ja hienosti hopealle MM-sarjassa.

mmAdam Renheim ajoi MM finaalin ja sarjan voittoon. Renheim sai hyvän startin ja pääsi ajamaan kärjessä heti lähdöstä. Alexander Berglund ajoi kakkosena ja Oskar Norum kolmantena. Aki jäi startissa neljänneksi ja sai taakseen Elias Ishoelin. Renheim sai ajaa rauhassa keulilla ja kuroi etumatkaa muihin joka kierroksella. Ishoel sai Pihlajan kiinni kolmannella kierroksella ja pääsi kuittaamaan suomalaisen ohi. Ishoel ohitti myös kolmantena olleen Norumin ja piti erän kolmospaikkaa. Nisse Kjellström ja Viktor Herten tulivat Pihlajan takana sijoilla kuusi ja seitsemän.
Alexander Berglund alkoi hyytymään ja takaa ajoi sekä Norum, Ishoel, Pihlaja ja Kjellström sekä Herten hänen ohi. Erää ajettiin pitkään näillä sijoilla. Erän loppupuolella Norum pääsi kuittaamaan takaisin Ishoelin ohi ja piti kakkospaikan ruutulipulle asti. Pihlaja hiillosti Ishoelin takana kunnes muutama kierros ennen maalia joutui antamaan periksi ja Ishoel karkasi pienelle karkumatkalle. Maaliin Ishoel kolmosena ja Pihlaja neljäntenä. Herten pääsi kuittaamaan vielä viimeisillä kierroksilla Nisse Kjellströmin ohi ja erän viidenneksi. Eetu Karjalainen ajoi finaalin seitsemänneksi.

MM-pisteissä voiton vei Adam Renheim ennen Aki Pihlajaa ja Nisse Kjellströmia.WP_20160409_015

 

Naisten World cupin voittoon ajoi Marica Renheim, Emilia Dahlgren ajoi kakkoseksi ja Malene Andersen pronssille. Suomen Sari Tanninen ajoi viimeiselle kierrokselle asti neljäntenä, mutta jäi lopulta erän yhdeksänneksi. Linn Sjöberg ja Noora Kursu kolaroivat ensimmäisellä kierroksella toistensa kanssa ja jäivät porukan hännille. WP_20160409_020

Jätä kommentti

4 kommenttia artikkeliin "Adam Renheim ajoi Maailman Mestariksi"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
julle
Guest

Harmi ku Renheim ei aja lynxillä,

Kesukka
Guest

Hyvä Aki!!

sörsselssön
Guest

Oikeelle meni mestaruus, noppein oli!

wpDiscuz