Suomen Moottoriliitto ry:n kerhotiedote 2/2018 – liittokokous tuloillaan

SUOMEN MOOTTORILIITON LIITTOKOKOUS 21.04.2018, Vantaalla

SML:n vuoden 2018 liittokokous järjestetään 21.04.2018, Cumulus Resort Airport hotellissa Vantaalla.Muistutuksena liittokokouksen tärkeistä päivämääristä seuraavaa:

Edustuskelpoisuus:
Jäsenyhdistys, joka on tammikuun 31. päivään mennessä suorittanut kaikki maksut edelliseltä tilikaudelta, on oikeus lähettää liittokokoukseen enintään kaksi edustajaa.

Esitykset:
Asiat, jotka liiton jäsenyhdistys haluaa käsiteltäväksi liittokokouksessa, on pitänyt esittää kirjallisesti liiton hallitukselle ennen helmikuun 1. päivää.

Henkilöesitykset:

Henkilöistä, joita jäsenyhdistys haluaa esittää liiton hallitukseen, tulee tehdä kirjallinen esitys ja näiltä esitetyiltä henkilöiltä tulee saada kirjallinen suostumus.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML

Ajajalisenssimyynti kaudelle 2018 on avattu MOTTI-järjestelmässä

SML:n kauden 2018 ajajalisenssit ovat nyt myynnissä ja myynti on avattu uudessa SML:n MOTTI-palvelussa. Uuden palvelun myötä jäsenkerhot pystyvät hallinnoimaan omia jäsentietojaan aiempaa laajemmin ja seuraamaan muun muassa kerhon lisenssillä ajavien ajajien määrää. Sujuvan lisenssinoston varmistamiseksi on tärkeää, että lisenssinostajan jäsentiedot löytyvät järjestelmästä ja tässä jäsenkerhot ovat tärkeässä roolissa.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML

SML:n hallitus nimesi uusia jäseniä lajiryhmiin

SML:n hallitus on 27.9.2017 pidetyssä kokouksessa nimennyt uusia jäseniä SML:n lajiryhmiin.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML

URA-säätiön opiskeluapurahat haettavissa vielä tämän viikon lukukaudelle 2017-18.

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden ammattiin valmistavaan ja tutkintoon tähtäävään opiskeluun.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML

SML hakee henkilöitä lajiryhmätoimintaan

SML:n lajiryhmätoimintaan haetaan jälleen luottamushenkilöitä. Lajiryhmäpaikoille haetaan uusia vaikuttamisesta kiinnostuneita, nuoria ja kokeneempia laji-ihmisiä kehittämään lajien toimintaa ja tuomaan oman näkemyksensä tulevaisuuden kehityssuunnasta.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML

SML toimitsijakurssit Sodankylässä 20.5.2017

SML ja SodMK järjestävät  A+T- B+T- ja K- kurssit Sodankylässä 20.5.2017 

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML