SMK ry tiedote 13.1.2018

Kilpailuihin ilmoittautuminen:
Kaudella 2018 kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan kahdella eri sivustolla. Pääsääntöisesti ilmoittautuminen hoidetaan www.kelkkatulokset.fi sivustolla, mutta osaan kilpailuista ilmoittaudutaan www.lapdatasystem.com kautta. Pistetilanteet eri lajeista löytyvät www.kelkkatulokset.fi sivustolla.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

SMK ry kouluttaa ja pitää infon Pohjanhovissa Kelkkamessujen yhteydessä

Suomen moottorikelkkailijat ry panostaa vahvasti tulevan kauden kilpailuiden turvallisuuteen. SMK esittelee perjantain koulutuksessa tekemänsä ensiapuohjeistuksen kilpailunjärjestäjille.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

SMK Ry:n vuosikokous pidettiin 6.5.2017 Jyväskylässä Hotelli Albassa

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran syksyllä, joten jos sääntöihin on esityksiä pyydämme lähettämään ne sähköpostitse hallituksen jäsenille. Kauden 2018 kisakalenteri on myös julkaistu.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

Rokuan Talvikelkkailutapahtuma 19.-22.1.2017

SMK Ry tarjoaa matalan kynnyksen kelkkailutapahtuman Rokuan kauniissa maisemissa. Ohjelmassa on ohjatut kelkkasafarit ja erityisesti huomioimme tänä vuonna safareille osallistuvat naiset.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

Soinin SM-Sprintin ilmoittautuminen on auennut

Muidenkin kilpailuiden osalta ilmoittautumiset aukeaa, kunhan kilpailunjärjestäjiltä saadaan kilpailukutsut TimeHoiskalle.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

IRBIS nuorisosarja kaudelle 2017

Nyt kaikki 8-11 vuotiaat ja heidän vanhenpansa kuulolla! Suomen moottorikelkkailijat RY järjestää kaudella 2017 Promo sprint sarjan nuorille IRBIS T150 kelkalla!

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

SMK tiedote 8.11.2016

SMK ry ja KeMot Ry ovat tänään tehneet sopimuksen Kemijärvellä ajettava Giant moottorikelkkaenduron liittämisestä SM-pisteiden osalta SMK:n SM-sarjaan kaudella 2017 viidentenä osakilpailuna. Kilpailusta jaetaan 1,5 kertaiset SM-pisteet.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

Moottorikelkkailijoiden ajokauden avajaiset 2.-5.12.2016 Sallassa

Virallisena pelipaikkana toimii Sallatunturin Keloravintola. Kelkkailua Sallan lumivarmoilla reiteillä – kelkkojen testausta – kauden AVAJAISBILEET  sekä mukavaa yhdessäoloa. 

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

SMK:n hallituksen kokous pidettiin 22.10 Iisalmessa Hotelli Koljonvirrassa

Kokouksessa käytiin kattavaa keskustelua tulevan kauden tapahtumista, kilpailuista ja säännöistä. Alla lyhyt yhteenveto pääkohdittain.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

SMK ry Tiedote 27.9.2016

Neuvottelimme SML:n kanssa hyvässä hengessä mahdollisesta yhteisestä enduron SM-sarjasta, jossa myös Giant olisi ollut pisteineen mukana. Valitettavasti SML ei nähnyt mahdolliseksi samankaltaista yhteistyötä kuten kaudella 2016 oli ja näin ollen molemmat tahot toimivat jälleen itsenäisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita minkäänlaista eripuraa toimijoiden välillä ja keskusteluyhteys toimii edelleen.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK