SMK ry tiedote 13.1.2018

Kilpailuihin ilmoittautuminen:
Kaudella 2018 kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan kahdella eri sivustolla. Pääsääntöisesti ilmoittautuminen hoidetaan www.kelkkatulokset.fi sivustolla, mutta osaan kilpailuista ilmoittaudutaan www.lapdatasystem.com kautta. Pistetilanteet eri lajeista löytyvät www.kelkkatulokset.fi sivustolla.

Vakuutukset kisoihin
Muistakaa ettei kertavakuutuksia myydä enää kisapaikalla, vaan ne tulee ottaa SMK.ry verkkokaupan kautta ennen kisan alkua. Vakuutusten verkkokauppa löytyy helposti www.smkry.fi etusivulta. Ota kuitti mukaan kisapaikalle.

Kisakalenteri muutokset
Kauhajoen Sprintti 3.2.2018 on valitettavasti peruttu lumitilanteen vuoksi.

Cross-Countryn SM Soinissa 4.2.2018
Soinissa sitä vastoin näyttää todella hyvältä ja radanteko on täydessä vauhdissa. Lunta alkaa olla jo nyt riittämiin ja radan polkemiseen on päästy hyvissä ajoissa. Kisa tullaan ajamaan suunnitelmien mukaisesti , ja ilmoittautuminen on käynnissä www.kelkkatulokset.fi sivustolla.

Alustavasti olemme ajatelleet, että juniorit 12-15 v ajavat oman kisan 30 min mittaisena. Kortilliset junnut, ladyt sekä historic ajaisivat tunnin kisan ja muut luokat normaalin kahden tunnin kisan.

Toivoisimme mielipiteitä junnuilta, ladyilta sekä historic kuskeilta ennen lopullisen päätöksen tekemistä (kommentoikaa SMK ry facebook sivustolla).

Karstulan SM – Enduro 24.2.2018
Lumitilanne Karstulassa on moniin vuosiin todella hyvä ja kisa tullaan ajamaan suunnitelmien mukaisesti. Järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja ilmoittautuminen avautuu pian.

Ulkomaalaiset kilpailijat
Olemme saaneet kyselyjä lähinnä Ruotsista , miten voi osallistua Suomessa ajettavaan SM-Enduroon. Mikäli kuljettajalla on mukana ns. Green-Gard kortti siitä että, kelkka on liikennevakuutettu Ruotsissa ja kuljettaja on ostanut tarvittavan vakuutuksen (vuosi tai kertavakuutuksen) on hänellä osallistumisoikeus kilpailuihin.

Rokua 19.-21.1.2018
Rokuan tapahtuman järjestelyt ovat loppusuoralla ja erilaista ohjelmaa tarjolla koko viikonlopuksi. Myös sunnuntain testienduron ilmoittautuminen on avattu www.kelkkatulokset.fi. Ilmoittautuminen päättyy 16.1.2018. Lisätietoa tapahtumakalenterista.
Pidetään oikein mukava kelkkakansan viikonloppu isolla porukalla Rokualla.
TERVETULOA !

Kilpailun järjestäjät
SMK ry sivuilla löytyvät vastuuvakuutustodistus sekä Teoston lupa musiikin soittamiseen kaudelle 2018.

Toivoisimme, että kilpailunjärjestäjät tekisivät mahdollisimman ajoissa kilpailukutsun sekä avaisivat ilmoittautumisen kilpailuihin.

SMK ry

Jätä kommentti

Jätä ensimmäinen kommentti!

Notify of
avatar
wpDiscuz