MUISTUTUS AJAJILLE SNOWCROSS MM- JA EM-ILMOITTAUTUMISESTA

Snowcrossin MM, naisten World Cup ja EM kilpailut järjestetään Levillä 4.-5.5.2018. SML muistuttaa kaikkia kilpailuun ilmoittautuvia lähettämään ilmoittautumislomakkeet pikaisesti SML:n toimistolle. MM- kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.4.2018.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: Snowcross

Suomen Moottoriliitto ry:n kerhotiedote 2/2018 – liittokokous tuloillaan

SUOMEN MOOTTORILIITON LIITTOKOKOUS 21.04.2018, Vantaalla

SML:n vuoden 2018 liittokokous järjestetään 21.04.2018, Cumulus Resort Airport hotellissa Vantaalla.Muistutuksena liittokokouksen tärkeistä päivämääristä seuraavaa:

Edustuskelpoisuus:
Jäsenyhdistys, joka on tammikuun 31. päivään mennessä suorittanut kaikki maksut edelliseltä tilikaudelta, on oikeus lähettää liittokokoukseen enintään kaksi edustajaa.

Esitykset:
Asiat, jotka liiton jäsenyhdistys haluaa käsiteltäväksi liittokokouksessa, on pitänyt esittää kirjallisesti liiton hallitukselle ennen helmikuun 1. päivää.

Henkilöesitykset:

Henkilöistä, joita jäsenyhdistys haluaa esittää liiton hallitukseen, tulee tehdä kirjallinen esitys ja näiltä esitetyiltä henkilöiltä tulee saada kirjallinen suostumus.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML

Snowcross PM-kisa Ruotsin Morassa 3.2.2018

Snowcrossin PM-kilpailu ajetaan Ruotsin Morassa 3.2.2018 ja lisämääräys löytyy SML:n verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ottamalla yhteyttä Suomen Moottoriliitto ry:n toimistolle osoitteeseen office(at)moottoriliitto.fi

LISÄTIETOJA JA LISÄMÄÄRÄYS

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: Snowcross

SMK ry tiedote 13.1.2018

Kilpailuihin ilmoittautuminen:
Kaudella 2018 kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan kahdella eri sivustolla. Pääsääntöisesti ilmoittautuminen hoidetaan www.kelkkatulokset.fi sivustolla, mutta osaan kilpailuista ilmoittaudutaan www.lapdatasystem.com kautta. Pistetilanteet eri lajeista löytyvät www.kelkkatulokset.fi sivustolla.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SMK

MK -enduron European Cup Romaniassa 26-28.1.2018

MK-enduron European Cup alkaa Romanian osakilpailulla tammikuun lopulla. Toinen osakilpailu ajetaan Kemijärvellä maaliskuussa. 

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: Enduro

Snowcross 2018 säännöt

Kauden 2018 säännöt on nyt julkaistu Suomen Moottoriliiton sivuilla.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: Snowcross

Ajajalisenssimyynti kaudelle 2018 on avattu MOTTI-järjestelmässä

SML:n kauden 2018 ajajalisenssit ovat nyt myynnissä ja myynti on avattu uudessa SML:n MOTTI-palvelussa. Uuden palvelun myötä jäsenkerhot pystyvät hallinnoimaan omia jäsentietojaan aiempaa laajemmin ja seuraamaan muun muassa kerhon lisenssillä ajavien ajajien määrää. Sujuvan lisenssinoston varmistamiseksi on tärkeää, että lisenssinostajan jäsentiedot löytyvät järjestelmästä ja tässä jäsenkerhot ovat tärkeässä roolissa.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: SML

Kausi- ja osallistumismaksut 2018

Snowcrossin SM-sarjaan tulee Pro ja Pro Lite luokille kausimaksut tulevalle kaudelle.

Lue lisää

0 | Lajiryhmät: Snowcross