Aki Pihlaja kasvatti pistejohtoaan kahdella podium -paikalla viikonloppuna

ISOC -sarja jatkui viikonloppuna Mt.Pleasantissa Minnesotassa. Pihalaja nappasi sijoitukset kolme ja kaksi ja kasvatti pistejohtoaan jo 56 pisteeseen.

Pihlaja ajoi perjantain finaalissa kolmanneksi Zak Masonin viedessä voiton ja Jake Angoven kakkospaikan. Lauantain finaalissa Aki ajoi kakkoseksi Jake Angoven takana. Pihlaja johtaa sarjaa 56 pisteen erolla Jake Angoveen.

Pro Open luokassa voittoon ajoi perjantaina Kody Kamm ja lauantaina Tucker Hibbert. Perjantaina Kamm vei voiton ennen pistejohtaja Tim Tremblayta ja Lincoln Lemieuxia. Tucker Hibbert oli päivän nelonen. Lauantaina kakkoseksi ajoi jälleen Tim Tremblay, kolmanneksi Norjan Elias Ishoel ja neljänneksi Kody Kamm. Adam Renheim ajoi finaalisijoitukset 6 ja 7  ja Petter Nårsa sijoitukset 5 ja 8.

Pistejohdossa jatkaa Tim Tremblay 30 pisteen erolla ennen Kody Kammia. Tucker Hibbert kavensi Kammin etumatkaa kakkossijaan ja on enää 7 seitsemän pisteen päässä Kammista.

Naisten luokan voittoon ajoi jälleen Elina Öhman.

Kisat jatkuvat 3-4.3 Dubuquessa Iowassa.

Katso kaikki tulokset
http://snocross.com/race-results/

Katso kaikki pistetilanteet
http://snocross.com/points/

Jätä kommentti

5 kommenttia artikkeliin "Aki Pihlaja kasvatti pistejohtoaan kahdella podium -paikalla viikonloppuna"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Asko Keskinen
Guest

Jos tiedätte että mistä sen tulevan ISOC-kisan ja siis Akin seuraavan kilpailun voi striimata, ja koska, niin laittakaa se nyt tänne näkyviin !

Asko Keskinen
Guest

Nuo kisat on varmasti jossain videoituna, siis linkittäkää ne joku tänne.

wpDiscuz