Eetu Nurmi #12 Vauhtiraportti nro 3/2017

Kausi kohta paketissa.

Viron sarja päätökseen
Viron Kiviöliin lähdettiin ajamaan Viron mestaruus- sarjan kolmas osakilpailu juniori luokassa. Voitin aika-ajot. Ensimmäisessä erässä johto asemasta täytyi kisa jättää kesken kun takaiskarista nesteet pihalle ja koko kisa jäi siihen. Elokuussa lähdettiin ajamaan kauden päätös kisa Tihemetsaan. aika- ajojen voitto. Lähdettiin eriin hyvillä fiiliksillä. Ekassa erässä irtosi kakkossija. Toiseen erään lähdettiin tietenkin voittamaan ja voitto tuli. Tihemetsästä voitto kotiin. Laite ja kuski toimi.

Kotimaassa isolla 450cc mönkkärillä
Pohjanmaan-cup sarjaa ajoin isolla laitteella. Siihen kuului neljä osa-kilpailua. Kaikki ajettiin ja aikuisten sarjan kolmas. Heinolassa ajettiin harraste-sarjan kolmanneksi. Kokemäen Risteellä käytiin myös ajamassa harraste-sarjassa. Vauhtiajoilla oltiin myös esillä molempien mönkkäreitten kanssa.

Loppu kauden suunnitelmissa on ajaa Kurikassa Suomen kisat päätökseen ja tietenkin käydään hupi mielessä ajamassa sänkicrosseja.

Koulukin on alkanut
Käyn kasiluokkaa ja lempi aineet ja ne missä olen hyvä on kotitalous, tekninentyö ja liikunta kaikki missä saa tehdä käsillä, mutta myös pidän lukuaineista.

Talven suunnitelmat
Nyt syksyllä minulla alkaa kuuden kuukauden kunto- ohjelma että ensivuonna jaksaa ajaa paremmin isolla mönkkärillä.

Eetu Nurmi #12

Jätä kommentti

Jätä ensimmäinen kommentti!

Notify of
avatar
wpDiscuz